Modern Birtok

A 2018-as Karácsony alkalmából született ez a modell. A készítés folyamán fontos volt, hogy bár nagy méretű, sok helyen felhasználható legyen. A legjobb megoldás erre a nagyított alapzat, ha felesleges el lehet rejteni a föld alá, hegyoldalban pedig kilátszik, és nem lebeg a ház a semmiben!

Mivel a Karácsony nem kis ünnep, és valami maradandót szerettem volna alkotni ezért azon kívül, hogy egy időtálló, letisztult, modern design-t kapott a ház, teljes berendezéssel láttam el!

A kidolgozottságnak viszont meg van az ára, a kompatibilitás miatt 6 különálló részre kellett bontani!

Letöltés

//Fontos Jellemzők:

A komplexum területén 3 épület, valamint egy medence kapott helyet. A főépület 2 emeletet foglal magába, több terasszal és egy erkéllyel egybekötve. A Szobák számát tekintve 3 Háló, 1 Nappali (étkezővel, konyhával), valamint 1 Iroda, így összesen 5 darab van.

Minden hálószobához tartozik saját fürdőszoba, valamint +1 Wc került a nappalihoz is!
A fő, és mellék- hálókhoz tartozik az erkély, és a gardróbszobák is.

//Technikai Adatok:

A teljes modell(mind a 6 rész egyben):
108.477 Polygon

A felső emelet berendezése(Upper_Furniture):
28.659 Polygon
A garázs berendezése(Garage):
23.343 Polygon
Maga az épület(Base):
21.434 Polygon
A kerti berendezések(Outside):
18.885
Polygon
Az alsó emelet berendezése(Lower_Furniture):
15.939
Polygon
Az épület üvegezése(Glass):
217
Polygon

//Felhasználás:

Keressük meg azt a helyet, ahová szeretnénk rakni a házat. MTA:SA Map Editor segítségével helyezzük le a “Base” nevű modellt, és írjuk fel a pontos koordinátáit!

Ugyanerre a koordinátára helyezzük el a maradék 5 modellt!

Keletkezett hibák javítása:

  1. Lehetséges, hogy az üveg “nem jól” átlátszó, és nem látjuk benne az épület belsejét. Fogjuk meg, és az MTA:SA Map Editor segítségével helyezzük feljebb 0,001 -el.
  2. Lehetséges, hogy az üveg, avagy bármelyik modell, egyik oldalról nem látható. Az MTA:SA Map Editor segítségével használjuk a “doubleside” opciót!
  3. Lehetséges, hogy a modellen nem jelenik meg a textúra, próbáljuk meg a betöltésért felelős script-ben az első sorba helyezni a “TXD file” betöltését (Figyelem! Egy textúra filet kell betölteni mind a 6 modellre!) Segítség a betöltést végző scriptel: Kattints Ide!

Felmerülő egyéb hibák:Ha bármely, a listából adott utasításokkal nem orvosolható hibát találsz, kérlek jelezd itt, egy comment formájában, vagy Facebookon privát üzenetben!

Használd örömmel, én boldogan készítettem. Szép ünnepeket! -BMatyas

12 Replies to “Modern Birtok”

    1. Szia, a modell 6 darab objectből áll, így 6 külön ID-re kell betöltened, majd ugyanarra a pozícióra lehelyezned.

      A TXD File megegyezik, így nagyjából annyi a teendőd, hogy kimásolod az Oktató anyagból a scriptet, a TXDhez beírod a rar-ban lévő egyetlen TXD file nevét, választasz egy ID-t, majd feltöltöd a Col és DFF nevét egy object nevével a 6 közül (PL: Garage) és ezt megismétled 5x, mindig más ID-vel, és névvel.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

hu_HUHungarian
%d blogger ezt szereti: