Modern Industrial Bar

Modern Romkocsma

Bár, és nem kocsma, sőt nem is rom. Ez az “exterioros” modell ha pontosak akarunk lenni Modern Industrial design-al rendelkezik. Első próbálkozásom ebben a témában.

Ezt a stílust a Bár modelljénél én meleg szinekkel alkalmaztam, ugyanakkor jól nézne ki hidegebb színekkel, és anyagokkal is(Pl: Beton) A tégla fal, a vöröses-barnás színével otthonossá teszi a helyet, a sötét fa betétek pedig összébbhúzzák a teret, és megtörik az egyenes falakat.

Kontrasztként kapott fehér válaszfalakat az illemhely, és fehér márványt a lépcső, valamint a terasz. A teljes berendezés is ilyen Ipari stílusban készült el. A fa az összehatás miatt megmaradt, és kombinálva lett sötét, és világos fémekkel.

A mennyezet alatt futó csövek szintén világosabb textúrát kaptak, hogy megtörjék a fekete-barna színkeveréket

A modell összesen: 27.772 Polygon 1db Billiárd asztallal, összesen 4 objectként került a játékba.

A modell Nem tölthető le, végleges elhelyezése jelenleg kérésre nem publikus.

Az első ilyen stílussal, de nem az utolsó!- BMatyas

8 Replies to “Modern Industrial Bar”

    1. Valóban több mint az alapmodelleké, ugyanakkor sokkal részletesebb is. Jármű modelleknél a 100.000-es határ átlépése sem ritka, a nagyon nagy felbontásuak pedig 500.000 fölé is simán elmennek

      1. Ha sokkal részletesebb alatt azt érted, hogy tök felesleges facek vannak a modelljeidben akkor teljesen igazat adok. Jelenleg a te munkáidat kell javítgatnom és teljesen megmaradt az eredeti koncepció és semmenyit se romlott a minőségem sem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_GBEnglish
%d bloggers like this: