válogatott munkák cover

Tittle szöveg

Branyiczky Mátyás – Portfólió

leírás

2017 Júliusa óta foglalkozom hobby szintű 3D modellezéssel, elsődlegesen a 2004-ben megjelent GTA San Andreas-hoz készítek modifikációkat. 2021 Novembere óta egyéni vállakozóként.

A Modelleimet 3ds Max, valamint Zmodeler 3 / 2 programok segítségével készítem, korábban használtam Sketchup-ot is. Textúrák készítésénél a Photoshopot veszem igénybe.

A modellekről készült videókat OBS-el veszem fel, és Sony Vegas-ban vágom. 

Mclaren

Projekt munkák

2022 – 2020 McLaren GT

Froza Horizon 5-ben látta meg a napvilágot. A Playground games nem volt bőkezű a tuninglehetőségekkel így a konvertálással egyidőben egyedi kiegészítő-elemeket is kapott.

modern ház

2021 – Modern ház

A maximális részletességet, és egyszerű felhasználhatóságot / telepítést (egyetlen object) szem előtt tartva készült el. A rendelkezésre álló összes hely mind fizikailag, mind fileméretben a végletekig kihasználva.

pláza

2021 – Modern Eco Pláza

Órási helyet kellett kitölteni mégis 15 boltban volt maximalizálva az igény. A fő téma a fenntarthatóság, hogy a betondzsungel közepén is legyen egy zöld folt ami életet visz a környezetébe.

gtr

2020 – Nissan GT- R50 By Italdesign

Az autón való munka közben hallottam először a cégről, a Nissan-nak a GTR széria 50. évfordulójára készítették ezt a remekművet, de korábbi munkáik közt szerepel az eredeti VW Golf 1, Seat Ibiza, valamint a Lancia Delta formaterve is.

Az általam konvertált autó egyedi fényezési lehetőségeket, működő lámpákat, aktív spoiler-t és 2 tuningcsomagot (variáns) kapott.

bár

2020 – Industrial Bar

A 2004-es toronyház sarkába csak egy belső modellezés került. Kis méretétől függetlenül rengeteg részletet, egyedileg ehhez a projekthez készült textúrát tartalmaz.

apartman

2020 – Ganton Apartmanok

Új modell, mégsem új stílusban. A régi lakóházakat a környezetbe / városrészbe illőekre cseréltem számtalan egyedileg készült textúra és prop segítségével megteremtve a lezüllöt atmoszférát.

irodaház

2020 – Modern Hajó

Egyedileg a semmiből felépített apró kétszemélyes bárka. Letisztult, egyszerű designal.

mol

2019 – Mol Eco Benzinkút

A Mol Istenhegyi úti töltőállomása egészen lenyűgöző kialakításával fogott meg. Teljes mértékben kézzel készült az interneten fellelhető képek alapján. A projekthez sok-sok textúra kézzel készült, hogy minél inkább hasonlíthasson az igazira.

benzinkut

2019 – Benzinkút

A hely a Mol benzinkúttal megegyezik mivel a játékban ikonikus helyé lett a “Déli Benzinkút”. Saját tervek alapján készült, teljes területi átalakítással, letiszult, modern stílusban, fiktív márkával.

dm plaza

2018 – Pláza

Egy erősebb design, óriási méretekben. Az emeleteket itt lift köti össze mely külön rendszer a modell kedvéért jött létre.

mansion

2018 – Modern Birtok

Az első nagyobb letölthető modell. Teljesen berendezett kialakításából adódóan univerzálisan használható bárhol. 2022-ben átlépte a 15.000 letöltést.

hu_HUHungarian